Poul_Bloch_Jensen_starter_of_nanufood

lidt om mig selv

Jeg har arbejdet på dette projekt i mange år. Jeg tænker at det er noget vi - som kunder i Danmark gerne vil. 

jeg har igennem tiden spurgt en del mennesker der bor i danmark om det er danske, grønlandske eller af anden etnisk baggrund, så har de alle sammen et ønske om at købe produkter som hellefisk, rensdyr, lam og meget andet, direkte fra Grønland. 

Den anden ting, som jeg får at vide er, at det over en længere tid, bliver sværer og sværer at bede sin familie eller bekendte om at sende madvarer, fordi der trods alt er forbundet en del arbejde med det. 

Jeg har base i Danmark, men rejser meget mellem Grønland og Danmark i forbindelse med mange af de opgaver jeg laver. 

Har du ideer eller noget til hjemmesiden, så kontakt mig gerne. 

 

Poul 

Tilbage til blog